Verzenden en betalen

Bij ons kunt u veilig en snel via ideal betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is, maken wij het voor u verzendklaar en leveren het af bij een postbedrijf.

Al onze bestellingen binnen NL worden verzonden voor €4,95, alle bestellingen naar België en Duitsland voor €6,95. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt

Vanaf €35,- is de verzending gratis!

Alle bestellingen worden standaard verzonden via PostNL of DHL en hebben een verzendtijd van 1-3 werkdagen. Alle pakketten worden verzonden met track en trace.

Al onze pakketten worden ANONIEM geleverd.

Verzekerd of onverzekerd verzenden.


Post.nl: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door Post.nl neemt Ummi Tea geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door Post.nl. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met Post.nl. Het verzenden via Post.nl is onverzekerd, Post.nl neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, Ummi Tea doet dit ook niet.

DHL: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door DHL neemt Ummi Tea geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door DHL. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met DHL. Het verzenden via DHL is onverzekerd, DHL neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, Ummi Tea doet dit ook niet.

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Ummi Tea is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens het transport.

Cadeaubonnen of kortingscodes

Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemde vakje. Uw korting zal direct verwerkt worden in uw winkelwagentje.